ELysium fénytesti áthangolás

2019-ben és 2020-ban beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Áthangolás Misztériumába Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó tanítóim által, melynek köszönhetően a Fájdalom – test lebontása, a függőségek oldásának, valamint a Karmikus mintázatok oldásának misztériuma történtethető meg.

E közérzet javító eljárás bemutatására álljon itt egy részlet az eredeti forrásul szolgáló csillagnemzetsegek.hu oldalról:

 

©Elysium Fénytesti Áthangolás – Fájdalom-test lebontása

„Az ©Elysium Fénytesti Áthangolás egy olyan komplex érintéssorozat egymásra épülő rendszere, amely különböző ún. oldás-kulcsokat működtet a fizikai test, az étertest, az érzelem-test és a mentál-test szintjén. Vagyis e speciális módon működő érintés kombinációk közvetítése révén az általunk képzett koordinátoraink segítenek kioldani a különböző fájdalmak és félelmek hátterében lévő energetikai mintázatokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten is. Olyan sajátos kapukat nyitunk a test és az aura különböző rétegeiben, amelyeken át kiszabadíthatók és kivezethetők a testi és lelki szenvedést okozó fájdalom-, és félelemtöltések, miközben számos felismerés érkezhet mindezek tényleges gyökeréről és okairól.”

©Elysium Fénytesti Áthangolás - függőségek oldásának misztériuma

„2019 januárjában megszületett és intenzív képzésünk nyomán az „©Elysium Fénytesti Áthangolás – a Fájdalom-test lebontásának misztériuma” néven elérhetővé vált legújabb eljárásunk. Ez a rendkívüli misztérium 2019 áprilisában kiegészült egy sajátos újabb metódussal, ami nem más, mint a Függőségek és Szenvedélybetegségek oldásának nagyon hatékony módszertana.”

©Elysium Fénytesti Áthangolás - Karmikus mintázatok oldásának misztériuma

„A Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai” című könyvünkben bemutatott részletes tanítások szerint, és az általunk megalkotott Elysium Fénytesti Áthangolás alapelvei szerint is azt jelenti egy karmikus fájdalommintázat, hogy az illető a távoli galaktikus vagy naprendszerbeli múltjában, vagy bármely korábbi földi életében történt egy rendkívül drámai és számára nagyon traumatikus helyzet, amelyet a lelke és a lelkiismerete hibának, tévútnak, bűnnek, eltévelyedésnek vagy mulasztásnak értékel, s ezért rendszerint nagyon komoly bűntudat és szégyenérzet társul ehhez. Ennek nyomán megnyílik az igény a jóvátételre, az egykori hiba vagy bűn korrekciójára.”

wuhrl.kati@outlook.com

+36 20 3645961

2096 Üröm, Ürömi út 12.